TerrengTri

TerrengTri er et arrangement for alle i familien fra 13 år og oppover, hvor unge og eldre kan konkurrere side om side i den samme løypa som går i og rundt Kyvannet på Byåsen i Trondheim.

Dato: 17. august.

Starten går klokken 13:00. (Se tidsskjema lengre ned.)

Påmelding: https://www.deltager.no/terrengtri2018

Dette er en lavterskeltriatlon hvor det stilles få krav til utstyr og alle kan ha det gøy på sitt nivå! TerrengTri er perfekt for debutanter, en strålende gjennomgang før Trondheim triatlon og en gylden mulighet for de mer erfarne å introdusere nye utøvere for denne artige sporten.

Har du (alltid) hatt lyst til å prøve en triatlonkonkurranse? Da er TerrengTri konkurransen for deg!

For barn under 13 år arrangeres det BarneTri tidligere samme dag – detaljer omkring dette finnes i et eget oppslag om BarneTri.

Vi blir god stemning med servering, musikk og speaker på området. Vi ønsker at dette skal bli en begivenhetsrik dag for både nye og erfarne triatleter.
Løypa til Terrengtri går i og rundt Kyvannet på Byåsen i Trondheim.

Deltagerne skal først svømme ca 250 meter med start på land, rundt brygga og bort til svømmeanlegget. Her kan du se film av starten av svømmeetappen 2016

Deretter sykler en totalt ca 5 km frem og tilbake på grusvei langs Kyvannet og avslutter med å løpe en runde rundt Kyvannet på ca 2 km. Løpeetappen går hovedsakelig på grusvei, og noe asfalt. Se kart under.

Sykkelløype – 3 runder

 

Løpeløype – ca 2,2 km

Utstyr som trengs til denne konkurransen:

  • Svømmebukse/badedrakt og svømmebriller
  • Sykkel og sykkelhjelm (terreng eller hybrid, racer egner seg ikke i løypa)
  • Joggesko

De som ønsker det kan svømme i våtdrakt. Siden løypa er såpass kort kan det være en fordel å svømme, sykle og løpe i samme klær for ikke å bruke for mye tid på skifting, men det er opp til hver enkel deltager hvordan man velger å gjøre det.

Foreløpig tidsplan:

  • Oppmøte og rigging av utstyr fra kl 1230
  • Obligatorisk gjennomgang av løype og sikkerhet kl 1245
  • Start kl 1300