TerrengTri

Log in to the club’s Facebookpage and Spond for current information about trainings and events. 

TerrengTri er et arrangement for alle i familien fra 13 år og oppover, hvor unge og eldre kan konkurrere side om side i den samme løypa som går i og rundt Kyvannet på Byåsen i Trondheim.

 

Dette er en lavterskeltriatlon hvor det stilles få krav til utstyr og alle kan ha det gøy på sitt nivå! TerrengTri er perfekt for debutanter, en strålende gjennomgang før Trondheim triatlon og en gylden mulighet for de mer erfarne å introdusere nye utøvere for denne artige sporten.

Har du (alltid) hatt lyst til å prøve en triatlonkonkurranse? Da er TerrengTri konkurransen for deg!

For barn under 13 år arrangeres det BarneTri tidligere samme dag – detaljer omkring dette finnes i et eget oppslag om BarneTri.

Deltagerne skal først svømme ca 250 meter med start på land, rundt brygga og bort til svømmeanlegget. Her kan du se film av starten av svømmeetappen 2016

Deretter sykler en totalt ca 5 km frem og tilbake på grusvei langs Kyvannet og avslutter med å løpe en runde rundt Kyvannet på ca 2 km. Løpeetappen går hovedsakelig på grusvei, og noe asfalt. Se kart under.

Sykkelløype – 3 runder

 

Løpeløype – ca 2,2 km

Utstyr som trengs til denne konkurransen:

  • Svømmebukse/badedrakt og svømmebriller
  • Sykkel og sykkelhjelm (terreng eller hybrid, racer egner seg ikke i løypa)
  • Joggesko

De som ønsker det kan svømme i våtdrakt. Siden løypa er såpass kort kan det være en fordel å svømme, sykle og løpe i samme klær for ikke å bruke for mye tid på skifting, men det er opp til hver enkel deltager hvordan man velger å gjøre det.