Tilbudet for aldersgruppen 6-10 år består av to økter i uken, 1 svømmeøkt og 1 landbasert økt med sykkel- og løpeaktivitet. Man kan selvsagt velge å være med på bare én av øktene hvis man ønsker det, eller bytte på hvilke man kommer på dersom man ikke vil være med to ganger i uken.

Triatlon-trening: Ulike leker, aktiviteter, stafetter o.l. med løping og sykling. På sommerhalvåret er det både sykkel- og løpeaktivitet.
På vinterhalvåret er det ren løpeaktivitet (innendørs deler av året).

Svømming: Ulike aktiviteter i vann + svømmeopplæring.

For nye som ønsker å teste om triatlon er noe å være med på tilbyr vi 1-2 prøvetreninger før man melder seg inn i klubben.

Treningstider

UkedagTidspunktStedType treningUtstyr
Onsdag17:15-18:15Nilsbyen/Øya/
Ranheimshallen*
Triatlontrening
Sko, sykkel med bremser og hjelm
Lørdag08:30-09:15PirbadetSvømming
Svømmetøy og svømmebriller

*Utendørstreningene vil mellom påske og november ha varierende sted med hovedvekt på Nilsbyen terrengsykkelpark og Øya friidrettsbane, men treningene fra november til påske vil foregå innendørs i Ranheimshallen.

Se Spond-gruppen for oppdaterte treningstider og oppmøtesteder.

Trenere

Trenere for denne gruppen er: Ole-Bernard Fuskevåg, Andrea Vanebo og Axel Andersson.

Trondheim Triatlonklubb benytter seg av kompetente trenere for å tilby et godt aktivitetstilbud til barna. Trenerne har i henhold til idrettens regelverk godkjent politiattest. Trenerne godtgjøres i henhold til avtale med klubben. De fleste av våre trenere har trenerjobben som en deltidsjobb ved siden av studier eller annen jobb.

For å komme i kontakt med trenerne kan man sende en epost til: trener@trondheimtriatlonklubb.no

Treningsavgift

Treningsavgift er kr 1 300 for høstsemesteret i 2021.

Det gis for høsten 2021 20 % søskenrabatt dersom man har eldre søsken som også løser treningsavgift. Begynner man sent i semesteret vil vi tilby en redusert treningsavgift etter nærmere avtale med den enkelte.

I tillegg til treningsavgiften er det kr 100 i medlemskontingent per kalenderår.

Medlemmer som av økonomiske årsaker har problemer med å betale full treningsavgift bes om å ta kontakt med styreleder Henning Andersson på telefon 95173170. Alle saker behandles konfidensielt. Klubben har sammen med Idrettsrådet i Trondheim anledning til å hjelpe alle som har behov for dette.

Registrering av medlemskap gjøres via denne linken:
https://medlemskap.nif.no/163459

Registrering i treningsgruppen gjøres via dette skjemaet:
https://forms.gle/C8Spei4uzWakbZgdA

Spond

Vi bruker appen Spond til å gi informasjon om treninger og ta imot påmeldinger til treningene. Her kan man også kommunisere med trener.

Link til gruppe i Spond:

Antall ledige plasser

Det er for tiden 0 ledig plass i denne gruppen, men det er mulig å sette seg på venteliste ved å registrere seg i dette skjemaet:
https://forms.gle/C8Spei4uzWakbZgdA

Inngangsbillett i Pirbadet

For å komme inn på svømmetrening trenger man en billett. Billetten får man tilgang til i Pirbadets App som man finner i både Google Play og App Store. For å få tilgang til billetten må man gjøre følgende:

  1. Laste ned appen og lage bruker med samme kontaktinformasjon som på MinIdrett.no.
  2. Sende en melding til trener for å bekrefte om oppdatert medlemsliste er sendt til Pirbadet etter at barnet ditt har blitt medlem.
  3. Møte opp i Pirbadets resepsjon i åpningstiden deres for å aktivere billetten.