Velkommen som medlem i Trondheim triatlonklubb!

Vi ønsker nye og gamle medlemmer hjertelig velkomne til oss.

Medlemskontingent

Årskontigenten gjelder for ett kalenderår, og er 500 kr for enkeltmedlemmer. For ungdom under 20 år er kontingenten 100 kroner. For studenter er den 400 kroner. Vi har også familierabatt – det koster da 500 kr for første familiemedlem, så 300 kr i året for neste familiemedlem, og 100 kroner i året for hver av de øvrige husstandsmedlemmene.

Ved tegning av familiemedlemsskap legger en med andre ord husstandsmedlemmer til et enkeltmedlemsskap. For eksempel: En familie på fire vil melde seg inn i Trondheim triatlonklubb. De melder da inn ett enkeltmedlem til 500 kr., ett husstandsmedlem til 300 kroner, og ytterligere to husstandsmedlemmer til 100 kr. hver i kontingent: I sum 1000 kroner.

Aktivitetskontingent

For å delta på våre treninger må du også løse aktivitetskontingenten, som går til å finansiere og utvikle vårt treningstilbud. Medlemsskap med aktivitetskontingent gir gratis inngang på våre svømmetreninger i Pirbadet. Aktivitetskontingenten for voksne er 700 per år, mens den for barn og unge under 20 år er 100 kr per år. Fra januar 2018 vil vi tilby to svømmetreningstider i uka: Lørdag morgen 0830-1000 og søndag kveld 2000-2100. Vennligst les det som står under Treninger.

Slik går du frem for å melde deg inn

  1. Registrer deg på https://minidrett.nif.no/ ved å trykke “Ny bruker”. Dersom du allerede har registrert brukerprofil på MinIdrett, for eksempel etter  medlemskap i annen klubb eller kjøp av lisens, logg inn på denne.
  2. Trykk på «Medlemskap», “Finn ny klubb” og søk på «Trondheim triatlonklubb». Trykk på klubbnavnet.
  3. Trykk på knappen «Send søknad»
  4. Send samtidig en epost til kasserer – at – trondheimtriatlon.no, hvor du skriver hvilken type Årskontingent og Aktivitetskontingent du ønsker. Dette er nødvendig for at korrekt faktura kan utstedes.
  5. Du vil motta en epost fra oss angående godkjennelse av medlemsskapet. Alle søknader om medlemsskap godkjennes. Dette betyr imidlertid ikke at man er godkjent som medlem, siden medlemskap kun er gyldig når medlemskontingent er betalt.
  6. Du vil motta en epost fra oss om betaling av medlemsskap og eventuell aktivitetsavgift. Det kan ta litt tid før denne eposten kommer, men vi sender den ut så snart vi kan. Det tar også litt tid fra eposten kommer, til det er mulig å betale via MinIdrett. Betalt kontingent refunderes ikke.

Medlemsfordeler

Medlemsskapet gir mulighet til å være med på vårt klubbmesterskap og våre interne klubbarrangementer på akvatlon, duatlon og triatlon. Nærmere informasjon om disse arrangementene kommer på hjemmesiden.

Medlemsskapet gir også mulighet til å kjøpe klubbtøy i forbindelse med klubbens fellesbestillinger. Det er to bestillingsperioder, i mars/april og i september/oktober.

Medlemmer kan leie sykkelkofferter ved reise til stevner og treningsopphold. Leien er 300 kroner for inntil 7 dager, kr 600,- fra dag 8. Dato for uthenting og innlevering må legges inn når kofferten reserveres. Leien betales til vårt kontonummer 15031161700 og merkes «Leie sykkelkoffert» FØR kofferten hentes ut. Husk å legg inn koffertens nr på reservasjonsskjemaet.  Koffertene reserveres ved å fylle ut leiekontrakten HER og reservasjonsskjema HER

Lisens

Trondheim triatlonklubb er medlem av Norges Triathlonforbund, og medlemsskap gir rett til å løse helårslisens til bruk i inn- og utland. Vi anbefaler at alle medlemmer løser helårslisens slik at man er forsikret under alle treningsøkter.

Klubbrabatter

Vår samarbeidspartner innen triatlonutstyr er Hank Sport. Hank Sport gir medlemmer av Trondheim triatlonklubb en rekke fordeler:

 – Prioritet på verkstedet for medlemmer med sykkel kjøpt hos Hank Sport.
 – 20 % på BG-Fit sykkeltilpasning.

 – Sykkelhotell: For TTK medlemmer er sykkelhotell gratis. Her kan en inkludere service til 500 kroner hvis en vil, som inkluderer vask, justering av bremser og gir. Bytte av wire/strømper og klosser ved behov, kontroll og evt bytte av deler. Delepriser kommer i tillegg.

 – 10% – 15% rabatt på sykler
 – 10% – 20% rabatt på sykkelbekledning, sykkeldeler og sykkelutstyr
– 15 % rabatt på de fleste andre varer Hank Sport lagerfører.
 – Spesielt konkurranseutsatte produkter vil bli ført til egen nettopris som vil være lik for alle. Eksempel: High-end Shimano komponenter, ruller og high-end hjulsett