Velkommen til Trondheim Triatlonklubb!

Vi ønsker både nye og gamle medlemmer hjertelig velkomne til oss.

Enkleste måte å melde seg inn i klubben er ved å gå til følgende side: https://medlemskap.nif.no/163459

Medlemskontingent

Medlemskontigenten gjelder for ett kalenderår, og man må ha betalt medlemskontingenten for å regnes som medlem av klubben.

  • For medlemmer fra og med 20 år er medlemskontingenten kr. 300,-.
  • For medlemmer til og med 19 år er medlemskontingenten kr. 100,-.
  • For familier som har samme bostedsadresse er medlemskontingenten kr 500,-. Det kreves at familien selv har opprettet en familierelasjon i Min Idrett.

For de som allerede er medlem faktureres medlemskontingent i løpet av januar. Ny medlemmer bes om å følge prosedyre for innmelding under. Medlemskontingenten fastsettes av årsmøtet i Trondheim triatlonklubb, som avholdes i mars hvert år.

Treningsavgift

For å delta på våre treninger må du også løse treningsavgift, som går til å finansiere og utvikle vårt treningstilbud. Klubben har én treningsgruppe for voksne, og aldersbestemte grupper for barn og ungdom. Nytt for 2020 er at treningsavgiften betales per halvår.

Medlemskap og løst treningsavgift gir inngang på våre treninger. For fullstendig oversikt over treningstilbudet se sidene for gruppene:

Registrering i treningsgruppene eller på venteliste gjøres i følgende skjema: https://forms.gle/C8Spei4uzWakbZgdA

Slik går du frem for å melde deg inn og løse medlemskontingent

Enkleste måte å melde seg inn i klubben er ved å gå til følgende side: https://medlemskap.nif.no/163459

Eller følge denne instruksjonen:

  1. Registrer deg på https://minidrett.nif.no/ ved å trykke “Ny bruker”. Dersom du allerede har registrert brukerprofil på MinIdrett, for eksempel etter medlemskap i annen klubb eller kjøp av lisens, logg inn på denne.
  2. Trykk på «Medlemskap», “Finn ny klubb” og søk på «Trondheim triatlonklubb». Trykk på klubbnavnet.
  3. Trykk på knappen “Send søknad”
  4. Du vil motta en epost fra oss angående godkjennelse av medlemsskapet. Alle søknader om medlemsskap godkjennes. Dette betyr imidlertid ikke at man er godkjent som medlem, siden medlemskap kun er gyldig når medlemskontingent er betalt.
  5. Dersom du også ønsker å løse treningsavgift ber vi deg fylle ut google-skjemaet som det er linket til i avsnittet over.

Medlemsfordeler

Medlemsskapet gir mulighet til å være med på vårt klubbmesterskap og våre interne klubbarrangementer på akvatlon, duatlon og triatlon. Nærmere informasjon om disse arrangementene kommer på hjemmesiden.

Medlemskapet gir også mulighet til å kjøpe klubbtøy i forbindelse med klubbens fellesbestillinger.

Medlemmer kan leie sykkelkofferter ved reise til stevner og treningsopphold. Du finner mer info her: https://trondheimtriatlonklubb.no/sykkelkoffert/

Klubben har avtale med klubben.no om 20 % i deres nettbutikk på produkter til personlig trening. Rabattkode fås ved å sende epost til leder@trondheimtriatlon.no

Klubben har avtale med Unaas Cycling Trondheim med rabatt på kjøp av sykler, utstyr og slitedeler, og service/reparasjon. Medlemmer må fremvise gyldig medlemskap i NIF Min Idrett i butikken.

Rabatt på kjøp av sykler:
Unaas Cycling Trondheim tilbyr 30 % rabatt for medlemmer ved kjøp av sykler! Gjelder merkene Unaas fokuserer på som Orbea og Wilier. NB! Alle rabatter i denne avtalen gjelder ut fra normalpris og ikke i tillegg til andre
rabatter eller kampanjer.

Tilbud på utstyr og slitedeler:
Unaas Cycling Trondheim tilbyr 25 % rabatt på alt av tilbehør og ekstrautstyr. NB: Oakley og Gopro tilbyr vi 15 % rabatt. Avtalen
tilbyr også 25 % på service og reparasjoner. Avtalen vil også kunne tilby 25 % på Unaas Hjulsett.

Lisens

Trondheim triatlonklubb er medlem av Norges Triathlonforbund, og medlemskap gir rett til å løse helårslisens til bruk i inn- og utland. Vi anbefaler at alle medlemmer løser helårslisens slik at man er forsikret under alle treningsøkter.

Utmelding av klubben

Utmelding av klubben kan gjøres under fanen “Medlemsskap” i Min Idrett. Medlemmer som ikke betaler medlemskontingent i to påfølgende år mister automatisk medlemskapet i klubben.