Bestilling

Bestilling foregår gjennom vår leverandør og produsent Bioracer, og vår klubbshop på deres nettsider. Ved å følge linken under kommer man til en side der man kan logge inn eller lage ny bruker. Bestilling og betaling gjøres direkte hos Bioracer. Klærne leveres direkte til deg i posten. Nærmere informasjon finnes på Info-siden i klubbshopen.

Video av hvordan man bestiller finner dere HER.

Link til klubbshop: https://www.bioracer.no/no/mybioracer/?r=k5TGS4WjlC

Nåværende bestillingsfrist: onsdag 29. mai 2024 kl. 23.59

Samarbeidet med Bioracer

Trondheim Triatlonklubb har samarbeidet med Bioracer siden 2021 om levering av bekledning til klubbens medlemmer. Bioracer tilbyr treningstøy av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Styret er veldig fornøyde med det gode samarbeidet vi har med Bioracer, og vi ser frem til samarbeidet de kommende årene.

Bioracer sier følgende om samarbeidet med Trondheim Triatlonklubb: “Vi i Bioracer gleder oss masse til samarbeidet med Trondheim Triatlonklubb! Siden det norske Bioracerkontoret åpnet i 2015 har fokuset ligget mest på sykkelsporten, men vi har produkter som er mer enn klare til å dominere det norske triatlonmarkedet også. Vi er svært glade for at Trondheim Triatlonklubb, en aktiv og fremoverlent gjeng, blir med i #bioracerfamily, og vi ser frem til å bidra til at unge og voksne utøvere blir enda raskere – av og på sykkelen.”

Ved overgang til ny leverandør var det naturlig å utforme et nytt design for klubbens bekledning. Det nye designet er gjennomgående for alt av klubbens bekledning, slik at vi får en mer helhetlig visuell profil. Både triatlondrakter, sykkel- og løpetøy har det samme designet. Dette vil gjøre klubbens bekledning lett gjenkjennelig, både i triatlonmiljøet og i Trondheim. Vi ønsket også å få frem vår geografiske tilknytning i designet, og et av de nye designelementene er derfor trondheimsrosen, som finnes i mønsteret på deler av drakten. Dette er det samme mønsteret man finner bl.a. på trønderbunaden.

Prøvekveld

Det blir ikke arrangert noen prøvekveld i forkant av denne bestillingen.

Bioracer Collection

Bioracer Collection er Bioracers spesialtøy som skotrekk, arm- og beinvarmere, hansker, lue og jakke i signalfarge. Disse klærne kommer ikke i klubbens design, men utgjør et godt supplement til klærne som tilbys. Her finner man mye tøy som trengs for en aktiv triatlet/syklist.

Tri Aeroracer

Aeroracer er Bioracers ultimate toppmodell! Dette er den raskeste drakten Bioracer har laget i historien, både på land og i vann. Dette er triatlondrakten for de som ønsker seg en drakt av ypperste klasse og er villige til å betale for det.

Heldrakten er laget av et materiale som heter Flow, et av våre mest aerodynamiske og hydrofobiske materialer. Vannpartiklene trenger ikke inn i stoffet og skaper en slags hinne utenpå drakten i kontakt med vann. Drakten er sydd i en hydrodynamisk form, som gjør at den har utmerkede egenskaper i vannet. Tørr som våt er denne drakten 40% lettere enn en normal tri suit. Drakten kommer med to baklommer og et bredt leggbånd som holder den godt på plass. Mesh-materiale er brukt på ermene, da Bioracer gjennom testing i vindtunnel har funnet ut at dette er det mest aerodynamiske materialet i de hastighetene triatleter vanligvis sykler i.