Triatlonlisens

Å drive med triatlon er del av en aktiv livsstil. Da er det også viktig å beskytte seg i tilfelle ulykker. Løser du lisens fra Norges triatlonforbund får du en skreddersydd ulykkesforsikring med på kjøpet. Forsikringen gjelder idrettskade under triatlonkonkurranser. Den gjelder også trening i regi av Trondheim Triatlonklubb eller andre triatlonklubber, og trening i egen regi som er relevant for idretten, i inn og utland. Vi ønsker derfor at flest mulig som er med på våre treninger og konkurranser løser helårslisens.

Meld deg inn HER

Helårslisens

Helårslisensen er gyldig hele kalenderåret, og kan løses for alle som er medlem i Trondheim Triatlonklubb eller en annen klubb tilknyttet Norges triatlonforbund. For å stille til start i konkurranser i regi av Trondheim Triatlonklubb og øvrige arrangement på Norges triatlonforbunds terminliste må helårs- eller engangslisens løses. Som utøver er du selv ansvarlig for å ha gyldig lisens til start.

Vilkår og priser finnes på: Lisens (triatlonforbundet.no)

Fra 2024 kjøpes det lisens fra minidrett.no og ved å følge denne linken. For å kunne kjøpe helårslisens forutsettes det registrert medlemskap i en klubb.

Engangslisens

Engangslisensen gjelder kun for den aktuelle konkurransen som den er løst i forbindelse med. Den må løses påny for hver konkurranse, og gjelder ikke treningsaktivitet.

Idrettslisenser gjelder for aktiviteter innen det forbund lisensen løses hos. Altså vil eksempelvis helårslisens innen Norges friidrettsforbund eller Norges cykleforbund ikke gjelde for stevner i regi av Norges triatlonforbund, og vice versa.

Friidrettslisens

For å løse lisens hos Norges friidrettsforbund må du først melde deg inn i klubbens undergruppe friidrett. Dette gjøres ved å melde deg inn i grenen “Løp utenfor bane” via denne siden: https://medlemskap.nif.no/163459

Kjøp av friidrettsisens gjøres her: Lisens (friidrett.no)