dsc_0159-1024x576Velkommen til Trondheim triatlonklubb! Vi ønsker å danne et kraftsentrum for triatlon i Midt-Norge. Vår hovedmålsetting er å bidra til et aktivt triatlonmiljø i Trøndelag, ved å ha et aktivt treningsmiljø og arrangere attraktive konkurranser.

Vi ønsker at klubben skal være inkluderende og inspirerende. Vi skal gi flere mot til å prøve seg, lage møteplasser, og danne et godt klubbmiljø. Vi ønsker å gi et godt tilbud til ungdom og aktive, samt gjøre terskelen for å delta i den perfekte mosjonsidretten lav. Vi skal gi treningsglade trøndere muligheten til å prøve triatlon gjennom å arrangere karusellkonkurranser som er gjennomførbare for de aller fleste med litt målrettet trening. Med Trondheim triatlon vil vi arrangere noe som lokker triatleter fra hele landet til Midt-Norge og denne regionens fantastiske forhold for mangfoldig fysisk utfoldelse.

Vi ønsker å involvere alle medlemmer av Trondheim triatlonklubb i klubbens aktiviteter. Enten som funksjonærer på våre arrangementer, eller som drivkrefter i å utvikle vårt treningstilbud, kurstilbud, møtetilbud, eller andre aktiviteter vi vokser på! Ved innmelding vil en derfor få et valg mellom å delta på ulike vis. Vi håper det fører til eierskap, engasjement og entusiasme i klubben. Diskusjonsforumet vårt er stedet for både idedugnader, avtaler om treningsturer og nysgjerrige spørsmål. Ikke nøl, registrer deg som bruker, og ta del i samtalen!

Klubben har eksistert siden slutten av 1989. I 2009 ble klubben restartet, og siden har aktivitetsnivået i Trondheim triatlonlubb tiltatt kraftig. Klubbens grunnlegger Wiggo Sevald Røst var en viktig ressursperson helt frem til han brått døde som følge av en sykkelulykke i 2014.

Trondheim triatlonklubb er åpen for alle, uavhengig av ambisjoner, erfaring og nivå.

Referat årsmøte Trondheim triatlonklubb 2017

Årsberetning 2017

Klubbvedtekter

TTK Organisasjonsplan 2017

TTK ÅRSBERETNING FOR 2016

Referat årsmøte 2016

Referat årsmøte 2015

ÅRSBERETNING TT14

Organisasjonsplan 2014

Referat årsmøte 2014

Årsberetning 2013

Referat årsmøte 2013

Årsberetning 2012