Treningstilbudet for alderen 14-19 år består av 4 treninger i uken, med 1 trening som er løpeintervaller/overgangsintervaller og 3 svømmetreninger i Pirbadet. Gruppen har en god spredning i alder og nivå, og det er stort fokus på å gjøre det gøy å drive med triatlon samtidig som man trener bra. Tilbudet passer også ungdom som tidligere har holdt på med andre idretter, og som ønsker å prøve noe nytt.

Løpeintervall: Trening med løpeintervaller og basisstyrke. Vår trener juster slik at alle løper en økt som passer deres nivå.

Svømming: Svømmetrening hvor vi fokuserer på å utvikle teknikk, fart og utholdenhet, samt andre morsomme øvelser som er relevante for triatlon. Om man ikke er helt komfortabel med crawlsvømming hjelper våre trenere deg med å lære teknikken!

Overgangsintervall: Trening der vi sykler og løper etter hverandre og øver på skiftesoner.

Treningstider

UkedagTidspunktStedType treningUtstyr
Mandag17:30-19:00Være/Øya/Ranheimshallen*Overgangsintervaller/LøpeintervallerSko, sykkel med bremser og hjelm
Torsdag06:00-07:30PirbadetSvømming
Svømmetøy og svømmebriller
Lørdag08:00-09:30PirbadetSvømming
Svømmetøy og svømmebriller

*Utendørstreningene vil mellom påske og november ha varierende sted med hovedvekt på Være og Øya friidrettsbane, men treningene fra november til påske vil foregå innendørs i Ranheimshallen.

Se Spond-gruppen for oppdaterte treningstider og oppmøtesteder.

Trenere

Trenere for denne gruppen er: Møyfrid Kløvning og Jonas Barstad

Trondheim Triatlonklubb benytter seg av kompetente trenere for å tilby et godt aktivitetstilbud til barna. Trenerne har i henhold til idrettens regelverk godkjent politiattest. Trenerne godtgjøres i henhold til avtale med klubben. De fleste av våre trenere har trenerjobben som en liten deltidsjobb ved siden av studier eller annen jobb.

For å komme i kontakt med trenerne kan man sende en epost til: trener@trondheimtriatlonklubb.no

Treningsavgift

Treningsavgift er kr 1 500 for høstsemesteret i 2021.

Det gis for høsten 2021 20 % søskenrabatt dersom man har eldre søsken som også løser treningsavgift. Begynner man sent i semesteret vil vi tilby en redusert treningsavgift.

I tillegg til treningsavgiften er det kr 100 i medlemskontingent per kalenderår.

Medlemmer som av økonomiske årsaker har problemer med å betale full treningsavgift bes om å ta kontakt med styreleder Henning Andersson på telefon 95173170. Alle saker behandles konfidensielt. Klubben har sammen med Idrettsrådet i Trondheim anledning til å hjelpe alle som har behov for dette.

Registrering av medlemskap gjøres via denne linken:
https://medlemskap.nif.no/163459

Registrering i treningsgruppen gjøres via dette skjemaet:
https://forms.gle/C8Spei4uzWakbZgdA

Spond

Vi bruker appen Spond til å gi informasjon om treninger og ta imot påmeldinger til treningene. Her kan man også kommunisere med trener.

Link til gruppe i Spond: https://group.spond.com/IRCAE

Antall ledige plasser

Det er for tiden minst 5 ledige plasser i gruppen.

Inngangsbillett i Pirbadet

For å komme inn på svømmetrening trenger man en billett. Billetten får man tilgang til i Pirbadets App som man finner i både Google Play og App Store. For å få tilgang til billetten må man gjøre følgende:

  1. Laste ned appen og lage bruker med samme kontaktinformasjon som på MinIdrett.no.
  2. Sende en melding til trener for å bekrefte om oppdatert medlemsliste er sendt til Pirbadet etter at barnet ditt har blitt medlem.
  3. Møte opp i Pirbadets resepsjon i åpningstiden deres for å aktivere billetten.