Posted by on 3. april 2021

For å imøtekomme en økende etterspørsel etter felles treninger og møteplasser for Trondheim Triatlonklubb sine medlemmer utvider vi nå tilbudet med ukentlige fellestreninger. Nytt fra og med i vår er at treningene utendørs blir åpne for alle medlemmer av klubben, mens svømmetreningene innendørs i Pirbadet fortsatt vil være forbeholdt de som betaler treningsavgift (på grunn av kostander til bassengleie og trener).

Søndager blir det felles sykkelturer med oppmøte på Pirbadet.

Mandager vil det bli løpeintervaller eller overgangsintervaller (sykkel+løping) som vil organiseres av trener. Merk at du her også vil kunne få svar på treningsfaglige spørsmål du måtte lure på.

Torsdager vil det bli felles løpetur eller svømming i åpen vann med oppmøte ved klubbhuset på Kyvannet.

Søndager vil det bli felles sykkeltur med oppmøte på Pirbadet.

Svømmetreningene lørdager og søndager i Pirbadet fortsetter når det igjen blir tillatt med innendørs svømmetrening.

Medlemskap

For å benytte seg av treningstilbudet må man være medlem av Trondheim Triatlonklubb. Les mer om innmelding på siden Bli medlem.

For å delta på innendørs svømmetreninger må man i tillegg ha løst treningsavgift for svømmetreningene. Per dags dato er de innendørs treningene avlyst på grunn av forbud mot innendørs organisert idrett for voksne.

Spond

All informasjon om fellestreningene for klubbens voksne medlemmer finnes man i Spond-gruppen TTK Voksne. For å bli medlem av gruppen må man være medlem av Trondheim Triatlonklubb.

Bli medlem av Spond-gruppen ved å følge denne linken:
https://group.spond.com/ZNWJF

Korona

Vi gjør oppmerksom på at forskrifter og anbefalinger på grunn av korona kan påvirke treningstilbudet.

Posted in: Trening