Posted by on 14. desember 2021

Trondheim Triatlonklubb har gleden av å kunngjøre at vi i 2022 er tildelt Norgesmesterskapet i sprint distanse triatlon. NM vil arrangeres som en del av Trøndertri på Orkanger 7. august.

– Det ble en stor suksess da Trøndertri for første kan ble arrangert på Orkanger i 2021, med triatlonkonkurranser for folk i alle aldre. I 2021 hadde vi både Ungdomscup og Norgescup for junior- og seniorutøvere, og vi opplevde at deltakerne var veldig fornøyde med løypene og arrangementet vårt. Vi er derfor veldig glade for å kunne ønske Triatlon-Norge velkommen til NM nesten år, sier Frank Holmgaard, prosjektleder for Trøndertri og nestleder i Trondheim Triatlonklubb.

Påmeldingen til Trøndertri og NM sprint triatlon 2022 er nå åpen:
Påmelding | Trøndertri (trondertri.no)

På Orkanger vil det avholdes NM sprint distanse triatlon i elite-klassene og aldersbestemte klasser for menn og kvinner. Konkurransene vil arrangeres som «draft leagal» der det vil være tillatt å ligge på hjul på syklingen. Trøndertri vil også ha Norgescup for juniorer (17-19 år) og Ungdomscup (13-16 år).

Henning Andersson, leder i Trondheim Triatlonklubb, forteller hvorfor Orkanger er det ideelle stedet å arrangere triatlon på i Trøndelag:
– På Orkanger er det en perfekt arena rundt Gammelosen for å arrangere triatlon med alle typer distanser og for både nybegynnere og erfarne deltakere. Det er god tilgang veger i umodulerbar nærhet som deltakerne kan sykle på, og både Orkland kommune og Trøndelag fylkeskommune hjelper oss med å tilrettelegge for et godt arrangement uten store påvirkninger på trafikken på Orkanger. Som klubb merker vi også at Orkland kommune er veldig interessert i å tiltrekke seg god idrettsarrangementer og det gjør det veldig enkelt for oss som klubb å arrangere på Orkanger!

Det er fortsatt mange ledige sponsorplasser i forbindelse med arrangementet, og bedrifter som kan tenke seg å være synlig i forbindelse med NM og Trøndertri kan ta kontakt på leder@trondheimtriatlon.no.

Velkommen til Norgesmesterskap og Trøndertri 2022!

Posted in: Arrangement