Posted by on 25. mai 2018

vtv3

Å drive med triatlon er del av en aktiv livsstil. Da er det også viktig å beskytte seg i tilfelle ulykker. Løser du lisens fra Norges triatlonforbund får du en skreddersydd ulykkesforsikring med på kjøpet. Forsikringen gjelder idrettskade under triatlonkonkurranser. Den gjelder også trening i regi av Trondheim triatlonklubb eller andre triatlonklubber, og trening i egen regi som er relevant for idretten, i inn og utland. Vi ønsker derfor at flest mulig som er med på våre treninger og konkurranser løser helårslisens.

Meld deg inn HER

Ønsker du å kjøpe lisens  sender du en <e-post til lisens@trondheimtriatlonlubb.no . Ca 3 dager etter at du har sendt denne mailen får du opp et valg om kjøp av lisens under Trondheim Triatlon i MinIdrett.no.

Helårslisensen er gyldig hele kalenderåret, og kan løses for alle som er medlem i Trondheim triatlonklubb eller en annen klubb tilknyttet Norges triatlonforbund. Merk at barn t.o.m. 12 år dekkes av NIFs idrettsforsikring for barn, og at helårslisens for unge mellom 13-19 år er gratis. Husk å løse gratislisensen for ungdom, slik at de har helårsforsikring på plass.

For å stille til start i konkurranser i regi av Trondheim triatlonklubb og øvrige arrangement på Norges triatlonforbunds terminliste må helårs- eller engangslisens løses. Som utøver er du selv ansvarlig for å ha gyldig lisens til start.

Engangslisensen gjelder kun for den aktuelle konkurransen som den er løst i forbindelse med. Den må løses påny for hver konkurranse, og gjelder ikke treningsaktivitet.

Idrettslisenser gjelder for aktiviteter innen det forbund lisensen løses hos. Altså vil eksempelvis helårslisens innen Norges friidrettsforbund eller Norges cykleforbund ikke gjelde for stevner i regi av Norges triatlonforbund, og vice versa.

 

Posted in: Generelt