Posted by on 8. juni 2018

Helga 2-3 juni deltok hele 10 utøvere fra Trondheim triatlonklubb pluss sportsdirektør Trond på Bryne Tri. Det var alt fra Supersprint for ungdom til Olympisk distanse og NM-Mixstafett.

Lørdagen startet med Theodor og Eskil i supersprint der begge to kom i mål etter flotte presentasjoner ( Egne beretninger)

Deretter var det Ida og Jan Magne sin tur til å hoppe ut i vannet som var så varmt at det ble våtdraktforbud for alla klasser. Dette til glede for noen og spenning for andre. Jan Magne syntes sykkelløypa var litt kort og tok en ekstra runde inne i Bryne sentrum. Til stor glede for bror Avlesbug som dermed kunne avgjøre familiekampen i sin favør

Bryne Tri har mange distanser og klasser, neste på programmet var da NM sprint både for Aldersklasser og Elite. Aldersklassene startet først med Ole, Anne Grete og Pål og de to førstnevnte var strålende fornøyd tidlig ut av vannet. Sistnevnte derimot savnet neoprenen sin og bør egentlig ta en alvorsprat med den såkalte treneren sin som har tillatt kontinuerlig bruk av neoprenbukse.

Siden det var så varmt var det stor spenning til hvordan det skulle gå med løping og sykling. Heldigvis stilte arrangørene med både drikkestasjoner og svampstasjoner på løpeetappen. Vannsprederene på løpeetappen fungerte som utmerket smertestillende, dog ikke konsentrasjonshevende. Vi spaserte gjennom løpeløypa på vei til middag på kvelden og halve selskapet kunne veddet mye penger på at disse statuene hadde vi aldri vært i nærheten av.

TTK hadde deltagere i Eliteklassen både for damer og herrer, og Daniel var først ut og gjør en flott innsats. Stor kudos til Daniel for å representere klubben i Elite og ikke safe inn medaljer i AG som vi andre gjør . Det er dette man blir god av!

I dameklassen var vi mange som gledet oss til å se Solveig i aksjon. Hun har trent godt, testet godt i vår og så ut til å glede seg til å starte. Hun kommer opp med første guppe etter Lotte Miller på svømming og kun litt uhell med startnummeret i skiftesonen hindrer henne i sykle ut alene. Ut av T2 som fjerde kvinne, men etter et solid løp henter hun bronsen inne i Bryne sentrum og kan løpe inn til pallplass og medalje

Søndag var det duket for Norgesmesterskap i Mix-stafett der TTK stilte med hele 2 lag i år. Førstelaget hadde en 4. plass fra i fjor å forsvare. De stilte med nesten samme lag som i fjor, bortsett fra at Theodor hadde tatt over for Henning som ikke var tilstede i år. Anne Grete svømmer en fin etappe og kommer inn til trappa på delt førsteplass, men ungjenta fra Åsane har en litt annen spenst ut av vannet og vi ser aldri teten igjen. Anne Grete sender ut gamlis nr 2, Ole, som gjør en flott etappe mot norgeseliten. Solveig viser oss hvordan det egentlig skal gjøres og leverer dagens raskeste løpeetappe av alle damene og kun sekunder etter Oles løpetid!! Mulig vi må nevne at Ole mister sykkelskoa inn til T2. Det medfører en tidsstraff på 10 sekunder der laget blir disket dersom den ikke sones på angitt sted. Heldigvis har vi stuntreportere og heiagjeng fra klubben ute i løypa som får med seg alt og lagets ankermann blir geleidet inn i straffeboksen. Theodor holder hodet kaldt og leverer en fenomenal sisteetappe tross sin unge alder. Vi gleder oss til å se fortsettelsen!

På andrelaget startet Vibeke, og hun fikk gleden av å sykle og løpe forbi en rekke lag, Pål får gleden av å svømme en ny etappe uten våtdrakt og Ida gjør flott tredjeetappe. Daniel får æren av å løpe laget i mål på en flott 10.plass

Begge lag innfridde målene sine, der 1. laget også ble beste ikke vestlandslag!

Kidza avsluttet helgen med en real søndagsmiddag på kroa med et grundig innhogg på dessertbuffeten

Posted in: Arrangement, Konkurranse