Posted by on 24. april 2020

Individuell Duatlonkonkuranse 1.-17. mai for medlemmer

I anledning av at det ikke blir noen av den årlige duatlonkonkurransen på Øysand i Melhus vil klubben arrangere en individuell duatlon for medlemmene i mai.

Hva: Individuell duatlon (løping-sykling-løping)

Når: 1.-17. mai

Hvor: Utendørs på valgfritt sted

For hvem: Medlemmer av Trondheim triatlonklubb fra og med 13 år (født år 2007 eller tidligere)

Deltakeravgift: Gratis for alle medlemmer av Trondheim triatlonklubb

Medlemskap

For å delta i konkurransen må man være medlem av Trondheim triatlonklubb og ha betalt medlemskontingenten for 2020. Medlemskontingenten er kr. 100,- for 0-19 år og kr 500,- for de som er over 20 år. Les mer om hvordan du melder deg inn i klubben her.

Klasser og distanser

Det blir følgende klasser og distanser for jenter/kvinner og gutter/menn:
 • Ungdom 13-14 år: 2,5 km løping – 10 km sykling – 1,25 km løping
 • Ungdom 15-16 år: 2,5 km løping – 10 km sykling – 1,25 km løping
 • Junior 16-19 år: 5 km løping – 20 km sykling – 2,5 km løping
 • Senior over 20 år: 5 km løping – 20 km sykling – 2,5 km løping

Regler

I tillegg til de vanlige konkurransereglene til Norges triatlonforbund så har vi følgende regler for alle klasser i denne konkurransen:

 • Alle etapper skal gjennomføres utendørs. Gjennomføring innendørs på sykkelrulle eller løpemølle eller lignende er ikke tillatt (f.eks. Zwift).
 • Alle etapper skal gjennomføres alene uten hjelp fra andre syklister, motorsykler eller biler. Vi oppfordrer til å holde minst 15 meter luke til andre syklister, med mindre man skal passere, og minst 30 meter luke til andre kjøretøy!
 • Alle etappene skal gjennomføres på sammen dag, innenfor 12 timer. Du velger selv hvilken dag du gjennomfører konkurransen på, og kan prøve å forbedre resultatene flere ganger før du sender inn resultatene. Alle resultater må registreres senest 18. mai!
 • Alle etappene SKAL gjennomføres i riktig rekkefølge. Det vil si at du starter med lang løping, så sykler du og avslutter med den korte løpingen.
 • Hver etappe må ha startsted og sluttsted på ca. samme sted og høyde over havet. Vi anbefaler at du finner en løype der du snur halvveis og sykler tilbake til startpunktet.
 • Alle etapper loggføres med pålitelig GPS-klokke eller mobiltelefon slik at man er relativt sikker på at man har gjennomført riktig distanse. Automatisk pausefunksjon må skrus av.
 • Alle deltakere plikter til å følge vegtrafikkloven og trafikkreglene.
 • Deltakelse er basert på tillit, og klubben legger ikke ned store ressurser i å kontrollere om folk jukser. Det vil likevel kunne bli gjennomført stikkontroller eller kontroll dersom vi får informasjon om å jukse.

Registrering av resultater

Registrering av resultater gjøres i et Google-skjema ETTER at du har gjennomført etappene.

Skjemaet finner der her: https://forms.gle/Ct9LJPD81zjmXZcL6

Forsikring

All deltakelse skjer på eget ansvar eller foresattes ansvar for de som er under 18 år. For å være forsikret under konkurransen og trening generelt anbefaler vi at du løse helårslisens hos Norge triatlonforbund. Denne er gratis for alle under 20 år.

Resultatliste

Det publiseres ingen resultatliste underveis

Resultatliste vil publiseres som et eget innlegg på nettsiden når den er klar. Vi håper på å ha klar resultatene innen en uke etter at konkurransen er avsluttet, men vi kan ikke love noe!

Premiering

Mer informasjon om eventuell premiering kommer senere!

 

Posted in: Arrangement, Konkurranse