Posted by on 4. oktober 2019

Høstens treninger er godt i gang og det er planlagt flere aktiviteter og treningstider. Samtidig reduseres aktivitetsgebyret for resten av året.

Treningstider

Det blir svømming som vanlig på lørdager fra 08.30 – 10.00 (inngang fra kl 08.15) med trener på kanten og eget treningsopplegg for barn og unge. Det vil også være trening søndager fra kl 20.00 – 21.00, men da bare for junior og voksen. Det vil være trening frem til julen, med litt annet program lørdag d. 26. (ungdomssamling) og d. 9. november (akvatlon). Det blir ikke morgentrening torsdager dette semesteret.

Inngang Pirbadet

Fremover vil billetten for adgang til treningene i Pirbadet bli gjort tilgjengelig i Pirbadets App som lastes ned fra Google Play eller App Store. Løsningen er ny, så det kan litt tid før detter 100% på plass.

Redusert aktivitetsgebyr

For de som ennå ikke har trent med oss er det fremdeles mulig å slenge seg med. Aktivitetsavgiften er nå halvert til 350,- kr for resten av 2019.

Ungdom

Som tidligere annonsert blir det ungdomssamling (13 – 20 år) fra 25. – 27. oktober i Trondheim. I tillegg til svømming, løp mm. vil det også  være sosiale aktiviteter. Det er lav terskel for å delta, men grunnleggende svømmeferdigheter er nødvendig. Kjenner du ungdom som har lyst på en treningssamling med fokus på triatlon er det bare å ta kontakt på kontakt@trondheimtriatlon.no. Egenandelen er 200 kr.

Posted in: Generelt