Posted by on 25. mai 2017

Duatlon på Øysand

Duatlon er gøy for alle!

Årets Duatlon på Øysand ble avholdt som et treningsløp for klubbens medlemmer, og det ble en hyggelig samling med vennskapelig kniving mellom gamle og nye medlemmer. Naboklubben NTNUI var også invitert, og de gul-grønne stilte med to spreke karer som bidro til å skape spenning i feltet. I år var det flere barn enn voksne som var med, og Theodor har fått selskap av Eskil i ungdomsklassen, så det er ingen tvil om at det gror godt i klubben.

 

Ungdomsklassen doblet i antall deltagere fra i fjor

(Helt) ferdig!

Ungdomsløpet foregikk inne på området på campingen, og Theodor forbedret tiden sin med flere minutter fra i fjor. Eskil har også tatt steget opp til ungdomsklassen og fullførte løypa med maksimal innsats. Han var helt tom og uvel etter målgang, men kom seg fort igjen og ble med på barneløpet som entusiastisk «hare».

 

 

I tillegg til TTK var også NTNUI invitert og stilte i lett gjenkjennelig drakt

 

Som publikummer til voksenløpet fikk man oppleve hele bredden i triatlonsporten, med temposykler i front og en fart som gjorde at man knapt rakk å registrere passering gjennom T1 og T2, til helt ferske medlemmer halsende like bak og heiet fram av et entusiastisk korps av frivillige tidtakere fra barneklassen. Som en av deltagerne uttrykte det: «når ungene har kost seg, og man selv har fått «kost» seg på syregrensa, da er det en vellykket dag».

Siden Gwen og Karoline er ute i svangerskapspermisjon ga Elin alt

Lars Kristian trives best på land

Pål i ny langarmet drakt

 

 

 

 

 

 

 

Da sistemann krysset målstreken til stormende jubel, var det klart for årets barneløp som denne gangen ble gjennomført helt uten fall, skrubbsår og uhell, men med stor fart og entusiasme hele veien. Stas for de største at Eskil ble med og holdt farta oppe hele veien, han må passe seg nå, for de kommer fort bakfra og inn i ungdomsklasssen. Løpeetappen for barna er av de tunge, med løping i løs sand, noe de løste på en utmerket måte ved å legge løypa ned til vannkanten etter vending.

Spent før start

Tung løype for de minste, men det klarte de bra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter at alle hadde fått kjenne litt på den deilig syra, var det tid for påfyll med karbohydrater av den mer tiltalende formen (skoleboller, sjokoladekake og is) i kantina, litt volleyball hadde barna fortsatt overskudd til, og de voksne fikk tatt en pep-talk om planene for videre oppkjøring til den nært forestående sesongen, med Trollveggen triatlon og Axtri som de nærmeste store arrangementene.

 

Volleyball for barn mens de voksne snakket

Arrangørene vil takke alle for en fantastisk dag, og håper vi sees igjen på Terrengtri den 12. august på Kyvannet.

Funksjonærer er essensielle for et hvert vellykket arrangement – tusen takk for hjelpa!

Dette var tenkt som et treningsarrangement uten tidtaking, men med så mange barn til stede ble det en spennende aktivitet å trene på å ta tiden, En høyst uoffisiell tidtaking med forbehold om menneskelige feil presenteres derfor Tider duatlon 2017

 

Posted in: Arrangement, Generelt