Posted by on 12. januar 2016

barnetridelfinen

Bilde fra www.delfinen.no

Trondheim Triatlonklubb er stolt av å kunne annonsere at vi lørdag 16. januar starter opp et nytt tilbud med trening for svømmedyktige barn i alderen 7-12 år. Treningen vil foregå i helsebassenget i Pirbadet på lørdager fra klokken 0830 til 1000, og er åpen for alle barn som er medlemmer av Trondheim triatlonklubb med betalt aktivitetskontingent. Inngangsbilletter kan avhentes ved oppmøte i Pirbadet, rett før treningstiden.

Treningen vil være lekbasert, slik at styrke og svømmeferdigheter økes gjennom artige aktiviteter. Mange av disse barna har andre treninger, og vi ønsker at triatlon skal være en overskuddsaktivitet.

Vi er helt avhengige av at foreldrene til barna som er med selv bidrar til gjennomføring av treningen. Vi vil lage en rullering over hvem som skal være aktivitetsledere på lørdagene fremover. Foreldre som ønsker mer skolering i ledelse av denne type aktiviteter får tilbud om kurs utover våren. Frem til da er vi veldig takknemlige for innspill fra tidligere svømmere, foreldre med trenererfaring, og andre som kan hjelpe oss med å lage en oversikt over aktiviteter som kan være gode å ha med. Ta kontakt med Elin Høien Bergene hvis du har spørsmål eller forslag, på epost til elin@hoien.no eller på telefon nummer 99500725.

Treningene vil foregå samtidig med klubbens ordinære treninger for ungdom og voksne, slik at en har mulighet til å trene selv de lørdager en ikke er med på å lede treningen for barna.

Innmelding av barn og voksne gjør en HER

Velkommen til å være med på dette!

Hilsen Trondheim Triatlonklubb

Posted in: Generelt