Posted by on 1. september 2011

Trondheim Triatlonklubb innbyr til åpent klubbmesterskap samt triatlonstafett søndag 11. september klokka 1300 på Rye på Byneset.

Klubbmesterskapsløypa blir standard ITU sprintdistanse: 750m svømming, 2 mil sykling og 5 km løping. Oppmøte 1230, med start 1300.

Stafetten starter når sprintdistansen er over. På stafetten tar utøverne én disiplin hver, henholdsvis: Svømming 350 meter, sykling 10 kilometer, og løp 2,5 kilometer. En kan danne lag av kvinner og menn, barn og voksne. Barnas distanser blir: Sykling 5 kilometer, eller løping 1,2 kilometer. Et lag kan altså for eksempel bestå av en herre som svømmer 350 meter, et barn som sykler 5 kilometer, og en kvinne som løper 2,5 kilometer. Lag vennelag eller familielag til stafetten, eller sats på spontan lagorganisering på Rye!

Vi håper å se mange på Rye denne søndagen, uansett om en deltar på så vel sprint som stafett, kun en av delene, eller stiller som publikum og support. Det blir premier til de tre beste mannlige og kvinnelige klubbmedlemmene på sprinten, og til de tre beste stafettlagene – uavhengig av klubbtilhørighet hos lagmedlemmene.  Servering til alle deltakere og tilskuere! Ta med 50 kroner per oppmøtte for å dekke innkjøp av dette.

Les mer om trikarusellen og reglementet for denne her. Merk særlig at på syklinga er hjelm påbudt, og at det ikke er lov til å ligge på hjul.

Vel møtt til gamle og nye klubbmedlemmer, og deres venner og familie!