En fin gjeng med ungdoms- og juniorutøvere er nå i gang med treninger i regi av Trondheim triatlonklubbs ungdomsgruppe.

Vi ønsker alle velkomne til ungdomsgruppa: Noen ønsker kanskje å prøve en sport de er nysgjerrige på. Noen har kanskje en ambisjon om å fullføre en sprintdistanse i år eller om noen år. Noen har klare og høye mål, og et godt grunnlag for disse allerede. Høsten 2015 fikk vi vår første landslagsutøver i TTK, da Solveig Natvig Løvseth passerte det trange nåløyet og ble tatt opp på juniorlandslaget. Her er hennes rapport fra sin første landslagssamling.

Vi tilpasser treningsopplegget ut fra deres ønsker og behov underveis. Det viktigste for ungdomsgruppa er at vi får et fortsatt godt miljø med trivsel og rom for alle. Ungdomsgruppa omfatter gutter og jenter i alderen 13-19 år.

Treningsplan våren 2017.

Svømmetreninger
Ungdomsgruppa har igjen egne svømmetreninger, men de har mulighet til trene svømming sammen med de andre  medlemmene i klubben. På lørdager og søndager er det trenere med høy kompetanse på svømming til stede, og de hjelper mer enn gjerne ungdommene med å forbedre seg i svømming. For mer informasjon se http://trondheimtriatlonklubb.no/aktiviteter/treninger/.

Viktige konkurranser for ungdomsgruppa i 2017

  • NM sprint og NM miksstafett i Bryne 3. og 4. juli.
  • NM junior i Rena 24. juni.
  • UM i Åsane, Bergen 20. august.

Vi har utøverstøtte til samlinger, mesterskap og klubbdrakter for ungdom og junior

Kontaktperson for ungdomsgruppa er: Vibeke Nørstebø – vibeken-at-yahoo.com

Vi ser frem til å høre fra deg!