Posted by on 10. januar 2021

Kjære alle triatleter, godt nyttår! Forhåpentligvis blir det et litt mer normalt år med flere konkurranser og bedre muligheter for å møtes sammen til trening. Foreløpig er det redusert noe, og mer enn vi håpet på da styret i desember planla treninger for våren 2021. Så fort det blir mulig med felles treninger igjen vil vi se på hvordan vi kan sette sammen et godt treningstilbud som matcher ønsker og mulighet best mulig. Jeg oppfordrer dere til å følge med på facebook og spond for oppdateringer om klubbens treningstilbud. Gjør også oppmerksom på klubbens felles sykkeltreninger på Zwift og oppfordre dere til å bli med her.

Klubbklær

Det er flere nye ting på programmet i år. Innen kort tid kommer vi til å presentere et nytt design (og leverandør) for klubbklær. Det vil fremdeles bli med bestilling i web shop, vi håper å kunne åpne for dette innen kort tid.

TrønderTri

Nytt i år er at vi gjenopptar TrønderTri. De som har vært med i klubben en stund husker dette som sprint ved Ånøya i Melhus kommune. I år gleder vi os til å ta imot dere på Orkanger søndag d. 1. august med distansene supersprint, sprint og olympisk distanse. Distansene vil også være en del av Norges Cupen, mer informasjon finnes her: tronderti.no Påmelding åpner fredag 15.01.21, det vil være redusert påmeldingsavgift til og med 17.01.21. Trondheim Triatlon vil ikke bli arrangert i 2021.

Påmelding åpner fredag 15.01.21, det vil være redusert påmeldingsavgift til og med 17.01.21. Trondheim Triatlon vil ikke bli arrangert i 2021.

Vi krysser finger for et mer normalt 2021 med mindre koronatest og mer triatlonmoro.

Posted in: Generelt