Posted by on 11. september 2017

Svømmetreninger

Merk: Det er totalforbud mot å svømme alene i Pirbadet. Kommer du på trening og det er ingen andre svømmere i hallen, har du ikke lov til å svømme på egen hånd.

Våre svømmetreninger foregår i Pirbadet, som ligger sentralt til på havna i Trondheim.

Mye informasjon om svømmingen publiseres i klubbens Facebook-gruppe.

Første trening vil være lørdag 16. september.
Pirbadet vil da gjøre et unntak slik at man kan hente billetter i skranken fra 08:15-08:35. Dette er eneste mulighet til å hente billett utenfor Pirbadets åpningstider.

Svømmetidene for høsten er:

  • Lørdager klokka 0830-1000 (Bane 1 og 2, langbanene + bane 3 kortbane på dypet)
  • Søndager klokka 2000-2100 (Bane 3, 4, 5 og 6, kortbaner)

Tidene som er satt opp er den tiden vi har i bassenget. Garderobetid kommer i tillegg.

Det er viktig at man informerer svømmetreneren om eventuelle sykdommer man har, som kan gjøre at det oppstår kritiske situasjoner under treningen (for eksempel epilepsi eller astma).

Treningene på lørdager og søndager vil være i følge felles program for alle deltagere. Våre trenere leder disse treningene og det er praktisk for dem om man prøver å møte til når treningen starter. Treningene på mandager er etter eget opplegg, og oppstartstidspunkt og varighet bestemmer en også selv.

Deltakelse på treningene forutsetter at en behersker grunnleggende crawlteknikk. For nybegynnere anbefaler vi de utmerkede svømmekurs i Pirbadet.

Treningene er åpne for alle medlemmer av Trondheim triatlonklubb med betalt medlems- OG aktivitetskontingent for 2017. En kan hente ut billetter til treningene i kassen i Pirbadet i Pirbadets åpningstid. Det vil kunne ta opp til en uke innen medlemslistene er synkronisert. Står du ikke på listen og har vært medlem en lengre periode er sannsynligheten stor for at du ikke har betalt.

Posted in: Generelt